• +30 6983385768
  • info@noonoo.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣH ΜΕ GOOGLE ADS & YOUTUBE ADS

Αναλαμβάνουμε την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών σας, στις μεγαλύτερες πλατφόρμες στον κόσμο. Σχεδιάζουμε το πλάνο ανάλογα με τους στόχους του κάθε πελάτη, προτείνουμε τις πιο οικονομικές και αποτελεσματικές πρακτικές, δημιουργούμε το περιεχόμενο από την αρχή (κείμενο, φωτογραφία, βίντεο) ή κάνουμε χρήση του υπάρχοντος υλικού σας, υλοποιούμε τη διαφήμιση και παρακολουθούμε την αποδοτικότητα, ενημερώνοντας συνεχώς τον πελάτη.

Τα Google Ads (παλαιότερα γνωστά ως Google AdWords) αποτελούν το βασικό εργαλείο με το οποίο μια επιχείρηση, ακόμα και μια καινούρια, μπορεί στοχεύοντας συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά, να εμφανιστεί στις πρώτες θέσεις της σελίδας αποτελεσμάτων αναζήτησης. Οι διαφημίσεις Google Ads είναι ιδανικές για επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες (ιατροί, δικηγόροι) ή eshop που πωλούν επώνυμα προϊόντα. Επίσης, αποτελούν μια πολύ έξυπνη τακτική για εσάς που ξεκινάτε τώρα.

Διαφήμιση Google μέσω YouTube Ads. Το βίντεο στον σύγχρονο κόσμο του internet αποτελεί ένα πολύ ισχυρό εργαλείο στην προσπάθεια κάθε επιχείρησης, μικρής ή μεγάλης, για την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με το κοινό της. Τη δύναμη αυτή μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μέσα από τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα της Google για τα βίντεο, το YouTube. Η αλληλεπίδραση που έχουν οι χρήστες με αυτές είναι μεγαλύτερη (62%) από αυτή που λαμβάνουν οι χρήστες παραδοσιακών μέσων, όπως η τηλεόραση (45%). Οι διαφημίσεις στο YouTube είναι ιδανικές για την ενίσχυση της επωνυμίας σας. Δημιουργώντας ένα βίντεο υψηλής ποιότητας, είναι βέβαιο πως θα καθιερωθείτε στο μυαλό των δυνητικών πελατών σας ως η πιο αξιόπιστη επιλογή. Επίσης, οι διαφημίσεις στο YouTube λειτουργούν πολύ καλά όταν θέλετε να προωθήσετε ένα νέο προϊόν ή να διαφημίσετε μια νέα προσφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣH ΣΕ FACEBOOK & INSTAGRAM

Οι πλατφόρμες του facebook & instagram είναι οι πιο δημοφιλής παγκοσμίως μετά την google και το youtube. Οι δύο αυτές πλατφόρμες ανήκουν στην ίδια εταιρεία που σημαίνει ότι έχουμε τη δυνατότητα να προβάλουμε τη διαφήμιση ταυτόχρονα και στις δύο πλατφόρμες αλλά και ξεχωριστά. Οι καμπάνιες σχεδιάζονται με βάση την στρατηγική που έχουμε συμφωνήσει με τους πελάτες μας και έχουνε διαφορετικό αντικείμενο στόχευσης κάθε φορά ανάλογα τις ανάγκες της κάθε εταιρείας. Μέλημά μας να βελτιστοποιούμε τις διαφημιστικές καμπάνιες για να έχουν το μέγιστο αποτέλεσμα με τον χαμηλότερο δυνατό προϋπολογισμό!

Μπορούμε να συνδέσουμε το eshop σας με το κατάστημα της σελίδας facebook & instagram ή να προωθήσουμε συγκεκριμένες αναρτήσεις με φωτογραφίες αλλά και βίντεο.

Ο όρος «social media marketing» περιγράφει τη διαδικασία της δημιουργίας περιεχομένου, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στο ύφος του κάθε μέσου, προκειμένου να επιτευχθεί το engagement και η διανομή αυτού του περιεχομένου (sharing).

Η ομάδα των ειδικών της Noonoo παρακολουθεί τις επιδόσεις της διαφήμισης με στόχο τη συνεχή βελτίωση των ενεργειών. Επεξεργαζόμαστε τον προϋπολογισμό, το κοινό, τις επιλογές τοποθετήσεων και το δημιουργικό ταυτόχρονα. Μπορούμε να διακόψουμε μια διαφήμιση και να την ξεκινήσουμε ξανά, όποτε το θέλει ο πελάτης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Η boosted ανάρτηση είναι μια οργανική ανάρτηση στο Facebook που έχει δημοσιευθεί στο homepage μιας εταιρείας και που αργότερα διαφημίστηκε με χρήματα.

Άλλος ένας τρόπος διαφήμισης facebook που δουλεύει είναι η ανάρτηση/φωτογραφία. Αυτός είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος από τότε που ο αλγόριθμος του Facebook έδειχνε ότι του άρεσαν αναρτήσεις με οπτικό περιεχόμενο.

Οι διαφημίσεις βίντεο είναι λίγο μεγαλύτερες και δείχνουν να έχουν μεγαλύτερο engagement από τις στατικές αναρτήσεις. Η αλήθεια είναι ότι δισεκατομμύρια βίντεο παρακολουθούνται κάθε μέρα. 

Οι διαφημίσεις με πολλαπλά προϊόντα δείχνουν πολλά προϊόντα σε μία μόνο διαφήμιση. Το κοινό σκρολάρει πάνω στις εικόνες οι οποίες έχουν ξεχωριστό link η κάθε μία.

H retargeting διαφήμιση εμφανίζεται σε λίστες ανθρώπων που έχουν “αναγνωριστεί”.

Η διαφήμιση των events προμοτάρουν ένα συγκεκριμένο event. Εδώ το CΤΑ συνήθως παραπέμπει τους χρήστες κατευθείαν στη σελίδα για να κλείσουν τα εισιτήρια.

Η διαφήμιση της προσφοράς. Εδώ τα εκπτωτικά κουπόνια για το προϊόν ή την υπηρεσία σου μπορούν να εξαργυρωθούν απ’ευθείας από το Facebook ή στην ιστοσελίδας σας.

Η τοπική διαφήμιση μπορεί να γίνει εφόσον υπάρχει ο φυσικός χώρος. Ο στόχος σου είναι να φέρεις traffic στο σημείο.

Ένα από τα πιο δημοφιλή objectives είναι να στείλεις το traffic σε εξωτερικό σύνδεσμο. Αυτό γίνεται με την διαφήμιση link click.