• +30 6983385768
  • info@noonoo.gr

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι σύγχρονες, γρήγορες και ασφαλής, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές για να βοηθήσουμε όσο περισσότερους γίνεται να σχεδιάσουν μια επαγγελματική ιστοσελίδα. Σκοπός μας να εξυπηρετήσουμε κάθε αίτημα από κάθε επαγγελματικό κλάδο. Εγγυόμαστε για την απρόσκοπτη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας. Εσείς δεν έχετε καμία έννοια για τις αναβαθμίσεις και την ασφάλεια. Συμπεριλαμβάνουμε ένα value for money πακέτο προδιαγραφών και τεχνικών χαρακτηριστικών σε κάθε ιστοσελίδα.

ONE PAGE SITE

ΜΟΝΟΣΕΛΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Είναι η πιο οικονομική λύση για κάθε επαγγελματία. Όλο και περισσότεροι παγκοσμίως τις επιλέγουν γιατί αυτές οι ιστοσελίδες δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να τα δει όλα πολύ γρήγορα, κάνει scroll down και βλέπει τις πληροφορίες σας, τις υπηρεσίες & τα προϊόντα, τις τιμές, τους χώρους, τις φωτογραφίες, τα στοιχεία επικοινωνίας.

Δείτε Παράδειγμα Μονoσέλιδης Ιστοσελίδας, για να γνωρίζετε σε τι αναφερόμαστε.

outgrid.uicore.co/beauty-products/

outgrid.uicore.co/moving-services/

MULTI PAGE SITE

ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Είναι η επιλογή που προτιμούν όσοι επιθυμούν να προβάλουν αρκετό περιεχόμενο, το οποίο και μοιράζεται σε διαφορετικές σελίδες, Εκτός της αρχικής που έχει μια γενική παρουσίαση της εταιρείας, δημιουργούμε σελίδα για τις υπηρεσίες & τα προϊόντα, σελίδα για το ιστορικό της εταιρείας σας, σελίδα με τα έργα και τις δουλειές σας, σελίδα με τα στοιχεία επικοινωνίας και τρόπους παραγγελίας, σελίδα με φωτογραφικό υλικό από το μαγαζί σας, κτλ.

Δείτε Παράδειγμα Πολυσέλιδης Ιστοσελίδας, για να γνωρίζετε σε τι αναφερόμαστε.

outgrid.uicore.co/interior-design/

outgrid.uicore.co/cleaning-company/

ΆΡΙΣΤΗ
17 κριτικέςστο
sofia masioy
sofia masioy
2024-04-25
Eίμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη απο την συνεργασία μου με τον Γιώργο. Είναι επαγγελματίας, εξαιρετικά γρήγορος και συνεννοήσιμος.
Παντελής Παπατόλης
Παντελής Παπατόλης
2024-03-25
Εξαιρετικός, συστήνω ανεπιφύλακτα!
Anna-Maria Athinaidou
Anna-Maria Athinaidou
2024-02-23
Ο Γιώργος είναι ένας καταπληκτικός επαγγελματίας! Ξέρει τη δουλειά αλλα πάνω από όλα είναι εκεί να ακούσει τις επιθυμίες και να τις υλοποιήσει! Απαντάει παντα γρήγορα και εκτελεί γρήγορα! Σίγουρη πρόταση!
Marenia Stathakou
Marenia Stathakou
2024-02-04
Απόλυτη εξυπηρέτηση, προθυμία, επαγγελματισμός, αμεσότητα,συνέπεια,κρητήριο, άποψη , συμβουλές και κυριότερο τιμιότητα!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί βρήκα το πολύ παραπάνω από αυτό που περίμενα.
Manos Moschou
Manos Moschou
2024-01-22
Το γραφείο noonoo digital services με έχει βοηθήσει στην προώθηση πωλήσεων των προιόντων μου, έχουν συνέπεια και επαγγελματική συμπεριφορά.
Kostas Papanikolaou
Kostas Papanikolaou
2024-01-06
Παραπάνω από τρία χρόνια συνεργασίας μου δίνουν το δικαίωμα να πω ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και πραγματικό συνεργάτη της επιχείρησης με μια συνεχή βελτίωση υπηρεσιών και υ ποστήριξης.
Grigorios Kafkis
Grigorios Kafkis
2024-01-05
Excellent & Professional service !! We are very satisfied from the website and happy from our collaboration Thank you George
Thanasis Stavropoulos
Thanasis Stavropoulos
2024-01-05
Επαγγελματική και εξαιρετική συνεργασία ! Ευχαριστούμε πολύ
Άγγελος Σορτίκος
Άγγελος Σορτίκος
2024-01-05
The best..!!
Hristos Kafkis
Hristos Kafkis
2024-01-05
Very professional service Excellent
noonoo digital
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Δημιουργούμε ιστοσελίδες στο πιο δημοφιλές software παγκοσμίως, WordPress και Elementor Builder.

Σας παραδίδουμε την ιστοσελίδα γρήγορα, από 1 ως 6 εβδομάδες, ανάλογα με την ποσότητα του περιεχομένου και το μέγεθος της ιστοσελίδας.

Συνδέουμε την ιστοσελίδα με τα δικά σας social media.

Εισάγουμε εφαρμογή που δείχνει τις κριτικές από TripAdvisor και Google Business.

Εισάγουμε χάρτη Google map. Εισάγουμε φόρμα επικοινωνίας.

Σας δίνουμε νέο επαγγελματικό Email: info@το όνομα της ιστοσελίδας.gr

GDPR ready & Cookies. SSL certificate ready για την ασφάλεια της ιστοσελίδας. Back up ready για να υπάρχει αντίγραφο του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Φροντίζουμε να εμφανίζεται η ιστοσελίδα όσο πιο γρήγορα γίνεται (upload time) με εφαρμογή Cache.

Εισάγουμε εφαρμογή για να μπορείτε να βλέπετε πόσα άτομα επισκέπτονται την ιστοσελίδα.

Εισάγουμε εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο. Ο σχεδιασμός κάθε ιστοσελίδας έχει απόλυτη συμβατότητα με κινητά τηλέφωνα, tablets, laptops.

SEO ready. Εισάγουμε λέξεις κλειδιά ώστε να σας βρίσκουν στα αποτελέσματα αναζήτησης google.

Γράφουμε σε μία γλώσσα (ελληνικά ή αγγλικά) τα κείμενα που θα μας δώσετε.

Εισάγουμε εφαρμογή αυτόματης μετάφρασης σε διάφορες γλώσσες. Εισάγουμε τις φωτογραφίες που θα μας δώσετε.

HOSTING – DOMAIN NAME:

Η ετήσια φιλοξενία / hosting έχει εξτρά κόστος από 50 ως 150 ευρώ (+ΦΠΑ) κάθε χρόνο (ανάλογα του μεγέθους της κάθε ιστοσελίδας). Η Noonoo digital συνεργάζεται με το Papaki.gr την πιο αξιόπιστη εταιρία υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων στην Ελλάδα.

Το όνομα της ιστοσελίδας σας (domain name σε gr ή com) το αγοράζουμε εμείς και τo συνδέουμε στο δικό μας πακέτο hosting. Το όνομα έχει εξτρά κόστος από 25 ως 50 ευρώ (+ΦΠΑ) ανά δύο χρόνια. Αν έχετε ήδη αγοράσει το όνομα, η διαδικασία να μεταφερθεί σε εμάς είναι απλή και ανέξοδη.

Τι γίνεται αφού δημιουργηθεί η ιστοσελίδα σας και θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές και προσθήκες κειμένου και φωτογραφιών; Θα αναλάβουμε εξ αποστάσεως, να κάνουμε όποια αλλαγή μας ζητήσετε, με ελάχιστο κόστος.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ειδικευόμαστε σε ιστοσελίδες εστιατορίων και γενικά καταστημάτων εστίασης. Σας προτείνουμε 2 επιλογές, την Βασική Ιστοσελίδα και την Μεγάλη Ιστοσελίδα.

Η Βασική Ιστοσελίδα είναι πιο οικονομική αλλά δεν της λείπει τίποτα από τις σύγχρονες προδιαγραφές για να δείχνει και αισθητικά όμορφη και την ίδια στιγμή να είναι πλήρως λειτουργική και εύχρηστη για τον επισκέπτη. Περιλαμβάνει 3 σελίδες, την Αρχική, το Μενού και την Επικοινωνία.

Δείτε Δουλειά μας Βασικής Ιστοσελίδας Εστιατορίου

Η Μεγάλη Ιστοσελίδα είναι value for money διότι παρουσιάζει πολύ περισσότερες πληροφορίες ενώ περιλαμβάνει το πακέτο με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, Συνήθως περιέχει 7 σελίδες, την Αρχική, το Μενού, τα Κρασιά (ειδική σελίδα για ποτά), την Φιλοσοφία του Εστιατορίου, την σελίδα για Γκρουπ, την Επικοινωνία / Κρατήσεις και στοιχεία της Τοποθεσίας.

Δείτε Δουλειά μας Μεγάλης Ιστοσελίδας Εστιατορίου

Δωρεάν το QR Code με το μενού σας. Προαιρετικά, 50% έκπτωση για σχεδιασμό ΜΕΝΟΥ σε εκτυπώσιμη μορφή!

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Κατηγορία Κατασκευαστικές Εταιρείες: Πρέπει να παρουσιάσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο μεγάλο αριθμό δουλειών / πελατολογίου, πολλές φωτογραφίες, σε σωστή σειρά, ώστε να μπορεί ο επισκέπτης γρήγορα να αποκτά την εικόνα της αξίας του κατασκευαστή.

Δείτε Δουλειά μας Ιστοσελίδας Κατασκευαστικής Εταιρείας

Κατηγορία Βιομηχανικά Προϊόντα: Πρέπει να περιγράψουμε τα προϊόντα αναλυτικά, σε ξεχωριστές σελίδες, με ορολογίες δύσκολες, ενώ ίσως χρειαστεί και άνοιγμα αρχείων pdf με προδιαγραφές προϊόντων.

Δείτε Δουλειά μας Ιστοσελίδας Βιομηχανίας Δομικών Υλικών

Κατηγορία Τουριστικές Υπηρεσίες: Πρέπει να περιγράψουμε τις εκδρομές αναλυτικά σε ξεχωριστές σελίδες, εισαγωγή πολλών συνδέσμων σε χάρτες και trip advisor / google reviews, συνήθως με Αγγλικό κείμενο ως αρχική επιλογή, πολλές φωτογραφίες και βίντεο, σχεδιασμό εντυπωσιακό και φόρμες επικοινωνίας.

Δείτε Δουλειά μας Ιστοσελίδας Τουριστικών Φωτογραφικών Εκδρομών

career-1.jpg

TEMPLATE | ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

photo-1516371535707-512a1e83bb9a.jpeg

TEMPLATE | ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΚΟ

lifesetyle.jpg

TEMPLATE | ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

course-3.jpg

TEMPLATE | ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

pexels-photo-1371800.jpeg

TEMPLATE | ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΩΝ