• +30 6983385768
  • info@noonoo.gr
Digital Blog
Τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο AI

Τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο AI

Τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο AI

Της Tanya Combrinck

Συνεισφορές από Ίαν Ντιν

Μπορούν τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο AI να επιταχύνουν πραγματικά τη δημιουργική σας εργασία; Δοκιμάζω τα πιο πρόσφατα εργαλεία AI για επεξεργασία βίντεο για να μάθω.

Τα μάτια μου άνοιξαν δοκιμάζοντας τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο AI για αυτήν τη λειτουργία. Τα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη είναι μια πραγματικά συναρπαστική εφαρμογή της τεχνολογίας AI, επειδή προσφέρουν έναν τρόπο για να επιτύχετε γρήγορα εργασίες, κατά τα άλλα χρονοβόρες. Εργασίες όπως η κάλυψη και η παρακολούθηση ενός αντικειμένου σε πολλά καρέ ή η αφαίρεση ενός φόντου ήταν επίπονες, αλλά τώρα μπορούν να γίνουν με λίγα μόνο κλικ.

Ορισμένες από αυτές τις νέες δυνατότητες βίντεο τεχνητής νοημοσύνης εξακολουθούν να έχουν κάποια προβλήματα όπως έδειξε μια πρόσφατη διαφήμιση τεχνητής νοημοσύνης ξενοδοχείου, άλλες προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα και θα σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να επιλέξω τα νεότερα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για επεξεργασία βίντεο και να δοκιμάσω εάν λειτουργούν όσο καλά αναμενόταν. Για περισσότερες εφαρμογές AI, διαβάστε τον οδηγό μας για τις καλύτερες γεννήτριες τέχνης AI. Ορισμένες πτυχές της τεχνολογίας AI είναι αμφιλεγόμενες και έχουμε συνοψίσει τα κύρια ζητήματα στην έκθεσή μας για το The AI Summit και τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η AI.

Όποιος επεξεργάζεται βίντεο θα βρει ένα τεράστιο όφελος ενσωματώνοντας εργαλεία με τεχνητή νοημοσύνη – θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο απλό όσο η αυτόματη αφαίρεση σιωπών ή τόσο περίπλοκο όσο η χρήση λειτουργιών πράσινης οθόνης για την προσθήκη ειδικών οπτικών εφέ. Τα παρακάτω εργαλεία θα σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τη ροή εργασίας σας με μερικούς εκπληκτικούς τρόπους. Επέλεξα νέες, εξειδικευμένες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη για να μετρήσω ποια νέα εργαλεία έρχονται, αλλά φυσικά οι μεγάλοι παίκτες, όπως το Adobe Firefly, θα συμπεριλάβουν λογισμικό με τεχνητή νοημοσύνη όπως το Premier Pro.

Τι μπορεί να κάνει ένας επεξεργαστής βίντεο AI;

Τα πιο δημοφιλή εργαλεία επεξεργασίας βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την εργασία σας αυτοματοποιώντας πολλές εργασίες, όπως η δημιουργία υπότιτλων από ήχο, η μείωση του θορύβου, η επέκταση του ήχου και η δημιουργία κειμένου από βίντεο ή βίντεο από κείμενο.

Υπάρχει τεχνητή νοημοσύνη που θα επεξεργάζεται αυτόματα το βίντεο;

Υπάρχουν, όπως το Descript που δημιουργεί ένα σενάριο από το βίντεό σας και, στη συνέχεια, με την επεξεργασία του κειμένου μπορείτε να επηρεάσετε το βίντεο. Το Runway, το οποίο δοκιμάζω παραπάνω, μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο με το Descript και το Wondershare Filmora, που δοκιμάστηκε επίσης παραπάνω, έχει κάποιες λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο. Έχουν όλα δωρεάν demo και δωρεάν εκδόσεις που αξίζει να δοκιμάσετε.

Η Adobe εργάζεται σε ένα εργαλείο επεξεργασίας βίντεο AI;

Ναι, υπάρχουν εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύσσονται από την Adobe κάτω από την ομπρέλα Firefly που περιλαμβάνουν επίσης δυνατότητες βίντεο. Μπορείτε, για παράδειγμα, να αλλάξετε τον καιρό σε ένα βίντεο χρησιμοποιώντας μια προτροπή κειμένου. Η Adobe έχει επίσης πειράξει το AI για Premier Pro που μπορεί να δημιουργήσει σενάρια από βίντεο και να επεξεργάζεται αυτόματα βίντεο από περιγραφές ήχου.

 

  1. Filmora Wondershare

Σε τι είναι καλό το Filmora Wondershare;

Όλες οι επαγγελματικές σας ανάγκες επεξεργασίας βίντεο. Το Filmora Wondershare μπορεί να δημιουργήσει βίντεο από άκρο σε άκρο για όλες τις χρήσεις και έχει μια απλή και προσιτή διεπαφή. Είναι πιο εμπεριστατωμένο από ορισμένα σε αυτήν τη λίστα και στοχεύει να αντικαταστήσει και όχι να επαινέσει τα τρέχοντα εργαλεία επεξεργασίας σας.

  1. Runway

Σε τι είναι καλό το Runway;

Το Runway είναι ένα εύκολο στη χρήση, ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη που είναι εξαιρετικό για πράγματα όπως η αφαίρεση φόντου, ο καθαρισμός των βίντεό σας και η προσθήκη μερικών διασκεδαστικών εφέ. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένο υλικό με βάση μια προτροπή κειμένου.

  1. Windsor

Σε τι είναι καλό το Windsor;

Το εργαλείο βίντεο AI Windsor σάς βοηθά να στέλνετε εξατομικευμένα βίντεο στους πελάτες σας. Η ποιότητα είναι εξαιρετική. αισθάνεσαι σαν να σε απευθύνουν προσωπικά όταν παρακολουθείς αυτά τα βίντεο.

  1. TimeBolt

Σε τι είναι καλό το TimeBolt;

Το TimeBolt είναι εξαιρετικό για την αυτόματη κατάργηση σιωπών και λέξεων πλήρωσης από τα βίντεό σας. Είναι επίσης εξαιρετικό για τη διόρθωση ενός αργού ηχείου. Ουσιαστικά το TimeBolt σάς δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε την εργασία σας, αντί να δημιουργείτε για εσάς.

  1. Vidyo.ai

Σε τι είναι καλό το Vidyo.ai;

Το Vidyoai είναι εξαιρετικό για τη δημιουργία βίντεο teaser για περιεχόμενο μεγάλης μορφής. Απλώς πείτε του τις μορφές που θέλετε και θα αλλάξει το μέγεθος και θα προσθέσει υπότιτλους. Η αυτόματη ανίχνευση κοπής είναι επίσης πολύ χρήσιμη.

  1. Αναπαράσταση

Σε τι είναι καλό το Reface;

Το Reface είναι ένα εργαλείο εναλλαγής προσώπου και επαναφοράς του στυλ για τη δημιουργία διασκεδαστικών βίντεο. Υπάρχει μια μεγάλη βιβλιοθήκη με στυλ βίντεο υψηλής ποιότητας για πειραματισμό.

Πηγή:

https://www.creativebloq.com/features/best-ai-video-editing-tools

Tags :